Už jsem někde četla, že se ten přístroj dá používat k více účelům, než jen k slepování chleba sýrem se salámem. Dají se v něm usmažit vejce, já jsem v něm zapejkala těstoviny apod.
Tentokrát jsem zkusila karbanátky a bylo to dobré, jenže to trvalo déle než jsem myslela. Také se nevyplatí dávat silnější vrstvu, protože se to hůř propéká. A teď už postup.
|
mleté maso, strouhanka, 1 cibule, majoránka, 2 vejce |
|
smícháme a pořádně osolíme |
|
dáme péct, v průběhu obrátíme |
|
servírujem dle chuti - přebas s hořčicí |
K čemu to obracíš, když sendvičovač peče z obou stran? Leda mě napadá, že příp. šťáva steče dolů....
OdpovědětVymazathej, tak to je hustý, to by mě teda nenapadlo... karbenátky v toustovači :D :D :D
OdpovědětVymazatobracela jsem to kvůli té šťávě, která se vyškvařila a proto ten spodek šel rychleji
OdpovědětVymazat