sobota 25. února 2012

vepřové s rajčaty


Mám pro vás recept, který mě jednou napadl. Mám ho docela ráda, protože není vůbec pracný a chutná tak nějak jinak... jinak než český kuchyně. Potřebujete: vepřové plátky (já dávám cca 200g a jsou z toho 3-4 porce), 2-4 rajčata, bazalku, sůl a pepř. A potom nějakou přílohu (brambory). Dá s použít i světlý opečený toust.

maso dáme do pečící nádoby, podlijeme vodou, posolíme, opepříme a posypeme sušenou bazalkou

necháme péct zakryté (kontrolujeme, zda se nám nevypekla voda - podle potřeby doplníme)

mezitím si nakrájíme rajčata a přidáme je k masu, když se nám zdá měkké (můžeme opět přidat bazalku a osolit)

pečeme, dokud se rajčata nerozpadnou (můžeme promíchat, podlít... prostě, co se vám bude zdát vhodné s tím  provést)

DOBROU CHUŤ!!!

Žádné komentáře:

Okomentovat