sobota 21. května 2011

SOUTĚŽENÍ druhé!!!!!

Tento šedesátý příspěvek na mém blogu jsem věnovala "soutěži". Dlouho jsem přemýšlela, co dát jako cenu a jak máte soutěžit. A pak jsem si uvědomila, že udělám průzkum, jaké procento čtenářů jsou muži... protože soutěžní odměny bývají spíš pro dámy. Proto, prosím, hlasujte v nové anketě, abych se při další soutěži mohla podle toho zařídit.

A teď už k soutěžním pravidlům:
Podmínkou zařazení do slosování je odpověď na dvě soutěžní otázky. Každý může odpovědět jen jedním komentářem a musí se podepsat jménem (nebo přezdívkou), abychom pak v případě výhry mohli výherce identifikovat.
Soutěžní otázky:
1) Jaké ovoce máš rád a proč?
2) Co bys dělal s výhrou? (nápověda: k čemu bys jí nosil/a, komu bys jí dal, apod.)
Trvání soutěže:
od dnešního dne (sobota 21.5.2011) do příští neděle 29.5.2011 do 18:00
Výhra:

pomerančové náušnice s kolečkem na krk

a cena za nejoriginálnější odpověď:

pomerančový náramek

11 komentářů:

  1. tak to je docela vtipný, protože mam strašně moc ráda pomeranče... hlavně tady na mallorce jsou výborný... ale jsou docela nepraktický na cestování - v tom případě většinou beru jablko nebo banán... tak co bych dala jako nejoblíbenější? Asi ten pomeranč :)

    výhru bych určitě nosila :) k nějakýmu hezkýmu oblečení ;) náramek ke všemu :) a vždycky by mi to dělalo chuť na pomeranče :)

    georgie ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ráda spoustu ovoce:jahody, banány, kiwi,jablka, švestky, broskve, meruňky, meloun a třešně.Všechno tohle ovoce mě láká svou vůní, barvou a hlavně chutí;). Ovšem co se týká pomerančů jsem popravdě vybíravá, nejím všechny druhy, ale v každém případě mně odkajživa lákala jejich vůně a tvar i barva.
    Co se týká případné výhry ráda bych ji nosila k bílé tunice, šatům a nebo bych ji darovala kamarádce, která ve čtvrtek maturuje ;)
    diana

    OdpovědětVymazat
  3. :)) Nejradši mám kiwy, protože jsou moc dobrý a protože v naší rodině jsme zvyklí to slovo skloňovat (Nedáš si kiwu? Koupila jsem kiwy. apod.), takže je to legrace :D Hned v závěsu jsou pak banány :)
    No a výhru bych nosila moc ráda, protože se mi líbí oranžová a jde mi k vlasům :))
    Péťa H.

    OdpovědětVymazat
  4. Mám ráda jahody, vůně, měkkost a jdou špatně vyprat, takže trvanlivost!
    šperky bych si dlouho prohlížela, protože nejlepší je to těšení a až bych se dost natěšila, tak bych je teprv nosila a pak ještě chtěla takové oranžové naušnice, abys je vyrobila. Hm, tak to asi nevyhraju, přidělala bych ti práci. Maminka

    OdpovědětVymazat
  5. 1) všichni mi dělají chutě, ale mandarinky jsou nad, no prostě múžu říct že to jsou mandarinky a všichni mi budou věřit.

    2) mohl bych to někomu dát, třebas k narozeninám a nebo, jak děda měnil až vyměnil.

    Bratř

    OdpovědětVymazat
  6. 1)ovoce mám ráda všechno, co se dá jíst.....ale pokud si musím vybrat jeden druh, je to banán

    2) protože je oranžová moje oblíbená barva, postarala bych se o to, aby výhra pěkně dělala reklamu (aneb i paní učitelka může být inspirací).....a možná (nemůžu slíbit, protože tyhle okamžiky přichází nečekaně), bych ji poslala dál a věnovala ji nějaké princezně, nejspíš na příměstském táboře.

    Dany

    OdpovědětVymazat
  7. Nejprve bych se chtěla trochu vkrást do přízně zhotovitelky nádherných šperků na této stránce (Ani, jsi fakt šikulka, já jednou zkoušela pracovat s Fimem, bylo mi řečeno, že se na tom nedá nic zkazit.. a můžu Ti říct, že fakt dá). :D
    Z ovoce mám nejraději rajčata (no fakt, rajče je ovoce... kdyby ses ptala na zeleninu, byl by to meloun, ale to jen tak okrajově) :D
    A tuto pěknou cenu bych asi věnovala dál, nejspíš packému sdružení o.s. MÍSTO, které pomáhá hledat domovy opuštěným pejskům a kočičkám a mimojiné také prostřednictvím náušnic a dalších výrobků získává drobné pěněžní obnosy. Jednoduše bych chtěla, aby Tvoje cena přispěla k dobré věci...
    S obdivem Kristýna Kábrtová ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Každé ovoce je něčím specifické.. Mám ráda snad všechny až na pár výjimek. Je ale pravda, že čerstvým jahodám nebo třešním se nic nevyrovná.
    Asi bych výhru někomu dala jako dárek pro potešení.

    Marťa M.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, oblíbené ovoce nemám.. Pokaždé, když si dávám nějáké ovoce musím zkontrolovat, zda ho neokupuje nějáký červík, či jiná potvůrka a po té si na něm pochutnám. Jinak asi mým přednostním ovocem jsou jablíčka, ale musí být pěkně tvrdá a s pěknou barvičkou ;-). Nejlepší jsou ručně natrhaná, červeňoučká z nejvyšších míst koruny stromu z babiččiny zahrádky.
    Výhrou bych se snažila udělat radost někomu koho mám ráda, a tím mu prokázat svou lásku a to, že na něj myslím.

    OdpovědětVymazat
  10. Míša C.
    Jsem se nepodepsala :-) .

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj,
    jablko je pro každého Čecha tím nejelementárnějším ovocem a považuji ho za nejzákladnější ovoce. I když mi někdy chutná víc něco jiného, bez jablka to zkrátka nejde...
    Nevím, co by mi řekli mí žáci, kdybych výhru nosil, takže bych ji spíše někomu dal;-)
    Hugo

    OdpovědětVymazat